| Lyric [DOMACI] | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
LexXx Admin
Broj poruka : 133 Godina : 34 Datum upisa : 05.12.2007
| Naslov: Lyric [DOMACI] Sre Jun 11, 2008 4:12 pm | |
| Lyric [DOMACI] sam naziv kaze!!! | |
|
| |
LexXx Admin
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] Sre Jun 11, 2008 4:15 pm | |
| Babe - Dizel
Ja sam dizel, moj drug mi je brat mi smo dizel zlatne kajle kacimo o vrat
Najjaci smo mi u skoli i ko nece mora da nas voli ne volimo narkomane pedere i tipove sa strane
Setam svoga pitbulltera ispred sebe on sve tera isti pogled imamo na sve
Mi smo dizel! Grad ce biti potpuno nas! Pobedice dizel! Sve ces svoje nama da das!
Najjaci smo mi u gradu jednog dana srusicemo vladu svi ce klanjati se nama a ko nece - prekrice ga tama
Tragikomicno ce biti kad nam stanu suze liti svi sto su se nama smejali | |
|
| |
LexXx Admin
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] Sre Jun 11, 2008 4:19 pm | |
| Van Gogh - Tanka nit
Rekla je "stani" Nisam znao kako Teklo je vreme Ja sam mislio tek tako Ona rekla je "mi" Nisam mislio na nas Rodjen da hodam da ne cujem glas
Ponovo ta pomalo sumnjiva Sloboda nije cekala Kao kamen kada padne u duboku vodu I ja bih tako pao ali nemam gde
Njene tihe su niti mi zarobile telo Tanke niti ljubavi Tesko je bolu da zakuca na vrata A meni jos teze da otvorim da
Javi mi da me jos uvek voli Javi mi da li se dobro ljubi Javi mi odgovor dugo cekam Moram biti jak da podnesem i to
Javi mi kako da idem dalje Javi mi sati su takop gluvi Javi mi odgovor dugo cekam Moram biti jak da podnesem i to
Kada otplove snovi ljubav zaboli Srce se zbuni i pocne da moli Put srece kad daleko se predje Do kraja se nikad ne obrise sam | |
|
| |
darkness
Broj poruka : 3 Godina : 32 Datum upisa : 19.07.2008
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] Sub Jul 19, 2008 11:17 am | |
| Van Gogh - Plastelin
Ne napušta me dugo onaj isti osecaj da pada mi u vodu kamen drag dok tone ja ga hvatam mislim da je moj on klizi u dubinu vidim te na dnu
Pogled na tebe kaže mi "oko nje ti slomi se" taj pogled razlog je što plastelin moje srce je tvoj pogled kaže mi "oko mene lomi se" taj pogled razlog je što plastelin moje srce je
I nije razlog ljubav to što dugo misle svi vetar nikad ne da se zakljuèati a ja bih sebe dao nekom kao što si ti pogled na tebe kaže mi | |
|
| |
darkness
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] Sub Jul 19, 2008 11:20 am | |
| Alogia - Novi dan
Obican dan, dosadna prica, zivot je nekad samo navika... Isprekidan niz slucajnih slika, poznata muzika...
Molim boga za jos vramena, ali ogledalo me podseca da je mladost prosla i da je jesen dosla da andjeli su tu pred vratima
dolazi mrak, noci bez sna, molitva na bledim usnama, osecam strah, blizi se cas, otkucava u mojim grudima...
U sobi mrak, i ponoc je prosla, dok grad spava neko razmislja... Muce ga sumorne misli, teraju san...
Sta nosi novi dan ? | |
|
| |
darkness
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] Sub Jul 19, 2008 11:23 am | |
| Tvoje lice mirno je Uvek ga se istog sećam Kao dete koje grli te I sad slobodnu od ovog sveta
Uzalud je ljubav Kad vratiti te ne može
Kao zaspala Još su tople ruke tvoje dok te milujem Zaspala Sad je samo san sve što ružno bilo je
Prokleta su sećanja Uvek dođu nepozvana U kaputu od kajanja I podlo nude ono čega nema
Sat uzalud kuca dalje Tvoje vreme stalo je
Kao zaspala Još su tople ruke tvoje dok te milujem Zaspala I znam da dalje ja bez tebe sama putujem
Kao zaspala Još su tople ruke tvoje dok te milujem Zaspala Sad je samo san sve što ružno bilo je Zaspala Još su tople ruke tvoje dok te milujem Zaspala I znam da dalje ja bez tebe sama putujem | |
|
| |
LexXx Admin
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] Sub Jul 19, 2008 12:31 pm | |
| Ritam Nereda - Put beznadja *********************** Gotovo je, skupilo se Uzdrzavas se da ne puknes I kazaces svima dosta je Da dosta je Dugo su te vodili slepci Dugo su mutavi pricali Zatvarali oci prespavali noci Sad kasno je
I doci ce dan kada ces sam Krenuti putem beznadja Zeleci da kao nikad do sad Pobedis sam
Menjali te koristili Svasta su s tobom radili Izmenili dusu prodali i vredjali I ustajes sam kazes da znas Ja vise necu sa vama Dosta je bilo laganja Ja idem sam
I doci ce dan kada ces sam Krenuti putem beznadja Zeleci da kao nikad do sad Pobedis sam ************************ RITAM NEREDA IS THE BEST!!!! | |
|
| |
LexXx Admin
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] Sub Jul 19, 2008 12:54 pm | |
| Mislim da je Ritam Nereda zakonnnnnn!!! Ewo jos jednog Lyric-a ************************************ Vristim u sebi da li cujes da li osecas to
Idem dole ne mogu stati u meni lezi zlo
Jos samo jedna rec da u meni probudi to reci nesto, hajde kazi dzelati stizu
Bas sada, kazi reci te koje skrivaju sne bas sada kazi reci te zelim da zivim kao pre
Gde me vuku crne misli u vatru u taj lom osecam da mene nema ovo nije dom
Daj jednom covek budi i pokazi sav taj bol bio si zrtva, a sad si senka ovo nije dom..
"Ritam Nereda"
Ti samo vodi me sa tobom sam i zadovolji me jer ti to znas
Ove noci, trazim te pored tebe zaboravljam na sve
Sa tobom sve je isto trazim te pored tebe zaboravicu sve
Ti samo vodi me sa tobom sam i zadovolji me jer ti to znas..
"Ritam Nereda"
Nemo stojim gledam nebo prikleto nebo, postaje crno zasto se krije?
Gledam u njega prepoznajem sebe ukus krvi i zla kako ide pored mene
Osecam da postaje hladno kao bol u glavi koji traje zasto me boli?
U samoci svog ogledala stojim bled obris svoga tela gledam kako gori
To je nebo za kojim tragam opet tu je moje nebo iznad vas ceka taj cas
Dok cekam kisu, misli me lome stvarnost stalno ceka preti da zaboli
Pruzam ruke, ocekujem nemir, kisu, vatru sa neba znak, da jos zivim da se borim..
"Ritam Nereda" ***************************** | |
|
| |
Reaper Admin
Broj poruka : 63 Godina : 34 Location : in the night-side of Eden Datum upisa : 14.05.2008
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] Ned Jul 20, 2008 1:27 am | |
| Piloti >< Zaboravljeni
mozda smo ja i ti divlji i niciji mozda nas tuga zauvek vezala kazu mi da smo svi rodjeni jednaki jednaki pred Bogom i pod zvezdama
cujem marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci nebo nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci
sanjam sanjam da si tu k'o da letim na zlatnom cilimu sanjam bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam je uzeo
zaboravljen sam ja zaboravljena ti negde u tisini nase ulice ponoc je kucnula ti si se prekrstila obrisala sve jednim potezom gumice
cujem marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci nebo nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci
sanjam sanjam da si tu k'o da letim na zlatanom cilimu sanjam bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam je uzeo | |
|
| |
LexXx Admin
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] Uto Sep 23, 2008 5:01 pm | |
| Babe - Cesemo se
Stojimo na cosku pljujemo po svima Na pamet sto nam padaju A svima nam se sere kad spomenemo one Sto ovim svetom vladaju
Pluca su mi puna opojnoga dima bubre slepoocnice Nalivam se pivom smejem se ko blesav vise nemam kocnice
Smejemo se kasljmo na smenu al je jaka mamicu joj njenu Kad bi ljudi mogli to da shvate uzgajali bi je umesto salate
Prilaze nam klinci obrijanih glava U kesu snazno duvaju Sigurno je jedno da na lepak smrdi Kada se upuvaju Konstantujem glasno bice dobra sorka O cosak flase lomimo Klinci ce veceras da naguze cvorka Kad ih pripitomimo
Dal' je bolji lepak ili trava I od cega vise boli glava Lete klinci oko nac ko vrapci Nesto su mi otezali kapci
Udarac u glavu tako mi se pada al me noge drze jos (hvala Bogu) Koleno u muda vidim zvezde svuda ovaj mali nije los Cujem cvrkut ptica i okrvavljenog lica spustam se na guzicu Sta je bilo juce ljudi ja sam kuce vezite mi uzicu
Previjamo se po trotoaru Bumbar maru natako na...
Ala gadno ovi klinci biju Doktori ce nocas da nas siju
Cesemo se jer nas ... svrbe Neki bi nas kacili na ...
Kad bi drugi mogli da nas shvate Voleli bi nas a ne... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lyric [DOMACI] | |
| |
|
| |
| Lyric [DOMACI] | |
|